Председателят на НС връчи наградата “Студент на годината”(Снимка!)

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи наградата ”Студент на годината”.

Знанията ни дават възможности да се усъвършенстваме, да бъдем конкурентни и да вървим напред, подчерта Цвета Караянчева и призова присъстващите млади хора винаги да се съизмерват с най-добрите, с най-знаещите и с най-можещите. Председателят на парламента връчи голямата награда на Иван Маринов – студент в Технически университет – София, специалност ”Топлоенергетика и ядрена енергетика”. Цвета Караянчева пожела на победителя успешна реализация, защото индустрията на България се нуждае от подготвени инженери.

Сред присъстващите бяха председателят на Комисията по образонието и науката Милена Дамянова, народни представители, представители на изпълнителната власт, експерти и общественици.

Събитието се проведе под патронажа на министъра на образованието Красимир Вълчев и бе организирано от Националното представителство на студентските съвети.

На церемонията бяха връчени награди в 15 категории, сред които докторант на годината, както и студент с българско гражданство, обучаващ се извън пределите на страната.

Следвайте ни в социалните медии