Предимствата да имаш гадже модел

Мислиш си, че моделките са тъпи, ама всъщност не са. Това е просто оправдание на тия, на които моделстващите хипермацки не са пуснали. Затова вземи се стегни, глътни корема и си намери такава вървежна женица – позитиви има много!

Яде малко

Тя винаги е на някаква диета – по-лека, по-строга – и просто няма как да отидете да ядете и тя да нагъне половин кило ребра с кило пържени картофи с много чесън! Ще си боцка скромната салатка, след което ще остави 2/3 от съдържанието на чинията недокоснато. Това ще ти спести няколко лева, а и после ще може спокойно да я приканваш за секс-акробатики, ‘щото няма да има с какво да се извинява!

Опитна е

Е, каквото и да си говорим, повечето мацки с визията на моделки са започнали ония възвратно-постъпателни движения сравнително раничко и са понатрупали опит. Така че няма как да го има момента, в който тя да легне като мумия и да изрече най-секси репликата „Взьеми мЪ!“. Или поне шансът това да се случи е наистина малък.

Пътува много

То прет-а-портета, профи ревюта, промоции на еди-коя-си марка… Истинската моделка (не тази, която се е снимала веднъж за прогнозата на времето в някое вестниче) се движи доста по страната и в чужбина.

Облича се винаги идеално

ОК, де – не чак винаги, сигурно си има ден за рошавост и ходене по анцуг, ама дори да излезете до някое скромно кафе, тя винаги е адекватна и стилна (освен ако няма руска жилка – там цветовите комбинации и броят на аксесоарите адски често са извън контрол)!

Хвалба

Едно „Бате, виждаш ли я тая, най-дългокраката – това е мойта девойка!“ докато тя дефилира по някакво странно дизайнерско подобие на рокля винаги ти печели точки в обществото (макар че ако искаш да си голЕм точно сред тия помияри, не знаем защо ни четеш…).

Списание/билборд/реклама

Удоволствието да видиш мацката, която честичко охка и скимти под могъщия ти мачовски напор, на страниците на някое издание или пък по ТВ си е голЕмо. Да, знаем – самовлюбено е малко, ама и ти трябва да се погордееш малко ако не със себе си, то поне с гаджето!

Телце

Каквото и да си говорим, и ние като Митьо Дъ Гън искаме жени с такива дупенца като детски барабанчета да ги порим кат’ риби и да ги тъпчем кат’ агнета! Уникални са! Определено често са по-плоски от Памела, но на някои то нас това адски ни допада! Слабички, дребноцицести и със съвършена муцка!

Следвайте ни в социалните медии