Пребиха стюардеси лесбийки в автобус в Лондон (СНИМКИ 18+)

Стюардеса на авиокомпания “Ryanair” и приятелката ѝ са били брутално пребити в автобус в Лондон. Снимки на окървавените млади жени бяха публикувани в интернет, съобщава „Дейли Мейл“.

28-годишната Мелания Геймонт и 28-годишната ѝ интимна партньорка – американката Крис, пътували в автобус след като излезли заедно вечерта, в Северозападен Лондон на 30 май. Докато се возели група млади мъже зад тях видели, че са двойка, и започнали да настояват двете да се целуват, използвайки неуместни жестове.

„Те искаха да се целунем, за да ни гледат. Опитаха се да успокоя ситуацията, тъй като не съм конфликтна личност, като ги помолих да ни оставят намира, тъй като Крис не се чувстваше добре“, разказва Мелания.

Мъжете, на възраст между 20 и 30 години, започнали да хвърлят разни неща и жените им казали да спрат. „Следващото нещо, което помня, беше Крис, заобиколена от тях докато я бият“, разказва Мелания, която е родом от Уругвай, но живее в село в Есекс.

„Без да се замисля се намесих. Дърпах я и се опитвах да я защитя и те започнаха да бият мен. Дори не знаех, че съм изпаднала в безсъзнание. Усетих кръв, кървях по дрехите си и по пода. Слязохме и полицията беше дошла“, казва още стюардесата.

Тя обяснява, че с приятелката си решили да седнат в най-предната част на втория етаж на автобуса, защото досега не са се возили на такъв. Най-малко четирима били мъжете, които ги нападнали. Единият говорел испански, а другите имали британски акцент. Преди да избягат те ограбили жените.

Мелания, която се преместила в Лондон през февруари, заяви, че смятала Лондон за безопасно място за гей жените. След бруталното нападение, обаче, тя публикувала снимки и обръщение във Фейсбук, за да привлече вниманието по този проблем.

„Това не е нещо изолирано, случва се често. На нас гледаха като на забавление и това е, което ме ядосва толкова“, пише тя.

Следвайте ни в социалните медии