Почина блъснатият край стадион “Локомотив” велосипедист – млад баща на две деца

Велосипедистът, който бе блъснат от лек автомобил такси на кръстовището край столичния стадион “Локомотив”, е починал тази нощ в “Пирогов”. Тъжната вест съобщи съпругата на починалия Константин Касабов – София Господинова, пише dir.bg.

Катастрофата е станала на 21 октомври около 8.20 часа на бул. “Рожен”, близо до кръстовището с ул. “Петър Панайотов”. Шофьор на лек автомобил е блъснал младия мъж, който е баща на две деца.

След сблъсъка, водачът на колата е избягал от местопроизшествието без да уведоми органите на МВР. Пострадалият Константин е транспортиран в “Пирогов”, но въпреки усилията на лекарите тази нощ е издъхнал.

“Тази нощ Константин Касабов почина. Бог да го прости. Обичам те, Тине. И винаги ще те обичам! Все още се търси шофьорът на автомобила, който причини тази смърт!”, написа съпругата му София.

От столичната полиция апелират хората, станали свидетели на инцидента или разполагащи с информация за водача или за автомобила, да подадат сигнал на тел.: 112, 02/982 0516 и 02/982 0069. Анонимността им е гарантирана.

Следвайте ни в социалните медии