Последният жив роднина на Адолф Хитлер блудства с ученичка! (Снимки)

Германец, който твърди, че е последният жив роднина на Адолф Хитлер, бе глобен с глоба в размер на 800 евро, след като бе осъден за целуване на ученичка, пише в. “Дейли Стар”.

Романо Лукас Хитлер твърди, че той е последният жив човек, който носи фамилията на един от най-ужасяващите тирани в човешката история. По думите му, роднинската му връзка с Хитлер е чрез бащата на лидера на Третия райх Алоис.

Фамилията му фигурира върху международния му паспорт, личната му карта, банковите сметки и документите за наем на жилището му в германския източен град Гьорлиц.

Алоис е имал малък брат, твърди Романо, а внукът на този брат е избягал в Словакия след войната. Именно този внук е ѝ баща му.

Тези дни 69-годишният Хитлер бе осъден за секс атаката срещу дете в съда в Гьорлиц, след като той целунал 13-годишно момиче, известно само с ината Аня.

Прокурорите заведоха дело в съда след сигнал на бащата на момичето, известен с името Пьотр, който е родом от Полша.

Разгневеният баща сподели пред в. “Билд”, че е бил обявил гараж за продажба, а Хитлер е реагирал на обявата. Когато обаче той дошъл, не показвал интерес към гаража, а само към Аня.

“Той я е подмамил с бонбони в апартамента си, купил и дрехи и изкуствени цветя, дори ми предложи да я вземе за жена”, разказва още бащата.

По думите му, когато дъщеря му казала, че била целуната от Хитлер, той веднага ѝ забранил да се вижда с Романо и подал жалба в полицията.

Хитлер обаче отрича обвиненията. По думите му, той целунал момичето като част от традиционния поздрав в Германия.

Следвайте ни в социалните медии