Помогнете! Издирват 29-годишен мъж! (Снимка)

29-годишният Панайот Иванов от град Чирпан е изчезнал и най-вероятно е в Пловдив. Това разказа пред репортер на „Марица“ сестра му Кети, която отчаяно се опитва да открие брат си.

Момчето е изчезнало миналия понеделник. Тогава той е трябвало да се срещне с баща си в Чирпан, но така и не се е появил. По информация на семейството, момчето се е насочило към града под тепетата, тъй като е живял тук и има много приятели.

Панайот е бил забелязан малко след изчезването си на аварийната лента на АМ „Тракия“, като най-вероятно е пътувал на стоп в посока запад. Миналата сряда е бил видян и в района на Гребната база, където е искал листче за цигара от случаен минувач.

Роднините на младежа са ужасно притеснени и го търсят под дърво и камък – в Чирпан, Стара Загора, Пловдив и София. Те са се свързали и с полицията, но по думите им, от ведомството не са оптимистични.

„Брат ми е висок около 1,65 м., Има тъмно кестенява коса и кафяви очи. Моля всеки, който го види да подаде сигнал до органите на реда или да се свърже с мен чрез редакцията на вестника“, каза Кети Иванова пред репортера ни.

От пловдивската полиция съобщиха за „Марица“, че момчето най-вероятно е обявено за регионално издирване в старозагорската дирекция на МВР. Служителите там работят активно и с другите структури на министерството, така че най-вероятно сигнал за случващото се вече е пристигнал и в Пловдив.

Следвайте ни в социалните медии