Погнаха Гала заради гореща снимка на дъщеря й

Снимката на Мари, която възмути пуританите

На кадъра, споделен от 21-годишната хубавица, Мари бори високите летни температури по изрязан бански в цвят „пепел от рози“, поливайки се с вода.

Макар младото момиче да не показва голотии, мнозина заядливци възроптаха, че зърната на гърдите й прозират, пише lupa.bg.

Хейтърите налазиха Мари даже в нейния профил в Инстаграм, подмятайки гнусотии както за нея, така и за популярната й майка.

„Винаги ще има злобари, които да се опитат да депресират детето ми. От малка я съветвам да не се съобразява с критикарите, а да слуша сърцето си. С кожух ли да се снима през лятото?“, защитава щерка си популярната тв звезда.

Пред свои колежки от Нова тв Гала отрекла и плъзналия слух, че от есента Мари може да замени като панелист в предаването на майка си чаровната Ева Веселинова, за която върви мълва, че ще бъде махната от „На кафе“ заедно с Илиян Любомиров. Преди година и половина мъжът на Гала – Стефан изкара няколко месеца като неин телевизионен партньор.

Що се отнася до дъщерята на Гала, то 21-годишната Мари Будева открай време радва виртуалната мрежа с разкрепостени фотографии.

Паметливи припомниха, че навремето и Гала се съблече гола, но за пари. Тя позира по гърди на корицата на еротичния журнал „Плейбой“.

Ето и част от „розовите“ снимки на наследничката на Гала от брака й с Косьо Будев

Следвайте ни в социалните медии