Писмо от Венци до Дядо Коледа

Писмо от Венци до Дядо Коледа:

“Скъпи Дядо Коледа, и аз като другите деца ти пиша с молба за подарък!

Но няма да те моля за телефон или таблет-няма как да ги ползвам! Няма да поискам топка, защото не мога да тичам и вървя!

Родих се различен, дните ми минават прикован в инвалидна количка или леглото! Не правя неща, който връстниците ми правят! Но не се оплаквам, въпреки болката, въпреки болниците и всички ежедневни процедури! Всъщност ас съм щастливо дете, защото всички около мен ме даряват с любов и грижи! Толкова много добри ангели и хора с огромни сърца, живеят с моята болка и с най голямата ми мечта,за което им благодаря от СЪРЦЕ!

И сега искам да те помоля Дядо Коледа за моя подарък! Моля те, добър Дядо Коледа, донеси ми здраве!

Така ми се иска да бъда здрав, самостоятелен и щастлив! Така ми се иска да видя Мама спокойна и грееща от щастие! А за да се случи това, трябва да съберат парички за лечението ми и всичко да мине успешно!

Мечтая за времето, в което ще играя и аз, ще седя сам и няма да боли! Дядо Коледа очаквам те!”

Приятели бъдете здрави и ценете това, което имате! Добри АНГЕЛИ и БЛАГОДЕТЕЛИ нека помогнем на Дядо Коледа да изпълни мечтата на Венци! Нека се обединим да сме сплотени и всички заедно да споделим писмото на Венци ще има по голям,шанс да стигне до Дядо Коледа!Моля ви да го направим и сътворим чудо!

Пожелавам на вас и семействата ви здраве, щастие и благополучие! Благодаря на всички, които ни подкрепят! Да го направим за тази усмивка!

Дари по банков път в сметката на Венци:

УниКредит Булбанк

BG17UNCR70004522986768

на името на Венцислав Валентинов Тодоров

Или в helpkarma. 

Следвайте ни в социалните медии