Откриха 23-годишна стюардеса удушена и чисто гола

Полицията в Москва разследва жестоко престъпление. Тялото на 23-годишната Албина М. е било намерено в хотел в един от богаташките квартали на руската столица, предадоха местните медии.

Красавицата е била открита удушена, чисто гола във ваната на хотелската стая. Следователите проверяват познат на момичето, известен като Никита, който наел злополучната хотелска стая. Засега не е ясно какво го е свързвало с Албина, полицията изключва самоубийството като причина за смъртта.

Няколко седмици преди смъртта си Албина започнала работа като стюардеса в авиокомпанията “I Fly”. Страницата на Албина в социалната мрежа е пълна със снимки от нейната месторабота. На тях тя позира като стюардеса и по всичко си личи, че е горда от това, което прави.

Според приятелка на Албина тя винаги мечтаела да стане стюардеса. След смъртта на по-малкия си брат през 2017 година тя се мести в руската столица Москва. Тялото на убитата жена е било открито от служители в хотела. Една от версиите е, че 25-годишният Никита и Албина се срещнали, след като осъществили контакт в сайт за запознанства.

Следвайте ни в социалните медии