Откриха тайна база на Марс

Скот Уоринг, известен тайвански уфолог, наскоро прегледа изображения на Червената планета, направени преди 17 години от орбиталния апарат на НАСА “Марс Одисей” и изведнъж открили нещо, което заинтригувало изследователя.

При фотографиране от високо, извършено от сонда на 2 юни 2002 г., специалистът забелязал плосък марсиански пейзаж, в средата на който стои странен обект, подобен на изкуствена структура и поразително се откроява на фона на пустинята.

По-специално, Скот идентифицирал квадратни и триъгълни елементи на предлагаемата структура, свързани с един вид „тунел“. Според автора на находката това е голяма база, построена върху далечно небесно тяло от представители на извънземна цивилизация.

Според Уоринг, Националната космическа агенция на САЩ се опитва да премахне такива обекти от своите изображения, но понякога, както в този случай, цензурите на НАСА пропускат тези аномалии, а суровите образи на Марс попадат в мрежата.

Искате ли да знаете как изглеждат древните бази на Марс? Тази снимка, която открих на официалния уебсайт на НАСА, трябва поне частично да задоволи любопитството ви. Снимката показва правоъгълни и пирамидални структури, между които ясно се вижда тунел. Очевидно марсианците не могат да се движат свободно по повърхността на планетата си поради космическото лъчение, така че са принудени да строят такива сгради тук. Сигурен съм, че на Марс има огромен брой от тях, но НАСА едва ли ще ни покаже поне една стотна от тях, защото в противен случай ще трябва да преразгледаме цялото си разбиране за космоса, извънземните и в крайна сметка за Земята.

Следвайте ни в социалните медии