Осемгодишно момче е най-високоплатената Ютуб звезда (Видео!)

Момче на осем години от Тексас оглави класацията на сп. “Форбс” за най-високоплатените звезди в Youtube, съобщи Скай нюз.

Райън Каджи зае първото място в класацията за втора поредна година, като приходите му са нараснали от 22 милиона щатски долара миналата година до 26 милиона щатски долара. Той има над 22 милиона абонати, като е започнал да се изявява в канала си едва на три години с отзиви за играчки и с демонстрации на научни експерименти.

Класацията е изготвена по спечелените суми от т.нар. инфлуенсери в платформата за споделяне на видеоклипове до юни 2019 г.

Райън вече се изявява и извън Youtube.

Той има шоу по детската телевизия Никълодиън и договор с телевизионната мрежа Хулу. Райън лансира и своя серия от над 100 играчки и дрехи.

На второ място в класацията за най-високоплатените звезди в Ютюб са петима приятели, изявяващи се под името Дюд Пърфект. Те са на по трийсетина години и правят каскади и подобряват световни рекорди. Приходите им са 20 милиона долара.

Петгодишната Настя от Русия е на трето място. Тя е изкарала 18 милиона долара благодарение на видеа, показващи я как играе с баща си.

Следвайте ни в социалните медии