Опасна близост между Куката и Дара в Халкидики

Мариан Вълев – Куката и тийнсензацията Дара се откриха в тълпата на интернационалния фестивал Halkidiki Adventurе, който се провежда за трета поредна година.

Актьорът и певицата пуснаха прелюбопитен кадър в социалните мрежи, от който става ясно, че определено са си прекарали много добре. Разбира се, двамата не казват нищо един за друг, а само загадъчно се усмихват, а дали е имало и нещо повече помежду им, скоро ще се разбере.

Извън звездното присъствие на фестивала в живописния район Калитеа тази година се събраха рекорден брой фенове на електронната музика. Тази вечер е и последното парти.

Сред големите звезди, за които организаторите от Event Academy Bulgaria ни казаха още преди месец и нещо, са Marco Bailey(BE), Oliver Huntemann(DE), Paco Osuna(ES), Solardo(UK), Braganza (BG), Chris Nait(AT), Citizen Kain(FR), Detlef(GR), DJ Steven(BG), DOUSK(GR) b2b Jojo Angel(GR), Echonomist(GR), Emiliyan Ivanov(BG) b2b YORY(BG), DJ Flooder(MK), Gabriel Del(BG), Josh Butler(UK), Latmun(UK), Pavel Petrov(BG), Peppou(BG), Rafael Cerato(UK), SHADED(live)(USA), Shiba San(FR), Stephan Gee(BG).

„Това, което се случи миналата година беше нещо уникално и запомнящо се. Ще дадем всичко от себе си, тази година да бъде още-добра както организацията, така и самите партита. Задава се нещо грандиозно“, бяха споделили неотдавна от Event Academy. И по всичко изглежда, че не са подвели хилядите си почитатели.

Фестивалът в Халкидики е без аналог и за две години успя да се превърне в едно от най-посещаваните събития. На едно място се събират почитатели на тази музика от няколко държави, обединени под общото мото за незабравимо преживяване.

Припомняме, че миналата година бе поставено началото и на първия R&B фестивал, който се проведе на родна земя в началото на септевмри в комплекса на Елените. Преди няколко дни работата на организаторите бе увековечена с успех. Те получиха две статуетки – за хип-хоп фестивал на годината (този на Елените) и за “Влияние и развитие на хип-хоп културата” за култовия клуб в центъра на столицата, който за няколко месеца успя да се превърне в любимо място на цяла София.

Следвайте ни в социалните медии