Нови разкрития за ученика от КАДРИТЕ, които взривиха цяла България!

Появиха се още скандални подробности за шокиращите кадри, които потресоха цяла България.

През тази учебна година главният герой на видеоклипа – Иван, е бил в 9-ти клас.

Сега стана ясно, че от Регионалното управление на образованието в Пловдив са стартирали процедура по преместване на детето както в ново училище, така и в учебна форма, различна от дневната.

“Очевидно дневната форма на обучение не работи за това дете и то се изморява. Докладът по преместването му е стартиран два дни преди да се разиграе ситуацията, на която сега сме свидетели. Самият ученик е наказан с “изключване” преди месец, заради подобни прояви. Това не е инцидентен случай при него”, каза Иванка Киркова, шефът на РУО-Пловдив.

“Редно е да кажем, че не можем да обвиняваме само ръководството, педагозите или учителите. Детето има някакъв вид поведенчески проблем, с който трябва да се работи в семейството. Разбира се, че всички осъждаме тази проява на агресия, но и като общество трябва да се стремим да помогнем за разрешаването на този проблем. С детето са работили не веднъж психолози и специалисти. Той е изключван не веднъж и аз имам не леката задача сега пак да намеря ново училище за него”, каза тя, цитирана от Канал 3.

Следвайте ни в социалните медии