Нови разкрития за зверското убийство в Долни чифлик!

Мъж от съседно село, който отивал на гости на сестра си в Долни чифлик, сигнализирал за зверското убийство. Именно той се натъкнал на тялото на 63-годишния Басри А. в покрайнините на градчето. Гледката била буквално потресваща, защото трупът бил в начална фаза на разложение – силно подут и посинял, разкриха още пред медията ни експерти, запознати с първоначалния оглед.

Както вече съобщихме, криминалисти от варненската дирекция на МВР разследват тежко криминално престъпление – убийство на 63-годишен мъж от Долни чифлик. От Окръжна прокуратура във Варна, която наблюдава и ръководи работата по случая, осветлиха подробности. Тялото на възрастния мъж е открито на 4 май след подаден сигнал около 19 часа на същата дата.

То е на 63-годишния Басри А., който живеел в помещение тип землянка, което се намира в края на градчето. След извършената аутопсия съдебните медици установили черепно-мозъчни травми и наранявания по тялото на мъжа. Три на брой сериозни счупвания на черепа са причината за смъртта на мъжа, пише БЛИЦ.

Наши източници коментираха, че предвид степента на начално разложение на трупа, престъплението е извършено най-малко 2-3 дни преди той да бъде открит. Към момента няма задържани лица, заподозрени в извършителството на тежкото криминално деяние. По всяка вероятност то е от битов характер. Жертвата на престъплението е живяла със своя брат, който е с психични отклонения. Самият Басри е бил несретник – прехранвал се е от просия в центъра на Долни чифлик.

Действията по разследването продължават за установяване причините, обстоятелствата и извършителя на престъплението.

Следвайте ни в социалните медии