Новият президент на БФС е Михаил Касабов

Михаил Касабов е новият президент на БФС. Това обяви преди броени минути Камен Костадинов пред събралите се журналисти, очакващи новини от провелия се днес Изпълком.

Досега Касабов заемаше поста вицепрезидент на Българския футболен съюз. По-рано през седмицата вече бившият президент Борислав Михайлов подаде оставка, а късно снощи това стори и вицепрезидентът Атанас Фурнаджиев. Именно Касабов ще наследи Михайлов, поне до избора на ново ръководство на българския футбол, информира Sportal.bg

,,Днес е един неприятен ден за мен. Искам да благодаря на Борислав Михайлов за направеното през последните години. Сега предстои да изберем дата за нов Конгрес и да намерим нов старши треньор. Аз ще свикам Заседание на Изпълкома, на което да определим дата за Конгреса. Тогава господин Лечков ще направи изявление за новия селекционер. На следващия Конгрес аз няма да се кандидатирам за президент. Веднага след моето вписване аз ще имам право за свикване на Изпълком. Знаете, че има срокове. По най-бързия начин ще бъде свикан Конгрес”, сподели Касабов на днешната пресконференция.

Следвайте ни в социалните медии