Нелепа злополука отне живота на 22-годишна красавица (Снимки)

22-годишна участничка в конкурс за красота загина при нелеп инцидент във френския департамент Лоар. Морган Ролан, завършила на второ място в надпреварата „Мис Лоар 2017”, е била прегазена от трактор по време на разходка.

Инцидентът е станал миналия петък, съобщава „Дейли мейл”. Морган карала колело със свой приятел, когато неочаквано на пътя им се появил автомобил. В опит да избегнат сблъсъка с колата, Ролан рязко завила и попаднала под преминаващия наблизо трактор. Колелото на красавицата се озовало между машината и ремаркето й, пълно с дървени трупи.

Младата жена е издъхнала на място.

Първи на мястото на произшествието пристигнали служители на местната пожарна. Те са установили, че момичето е мъртво. Въпреки това красавицата е качена на хеликоптер и откарана в болница, където са констатирали смъртта й.

Приятелят й, както и шофьора на трактора, не са пострадали. Заради шока от случилото се, им е оказана медицинска помощ.

Модните среди са в шок от случилото се.

“Когато съдбата открадне живота на една млада 22-годишна жена, можем само да сме разстроени от тази трагедия”, написа в социалната мрежа Силви Телие, генерален мениджър на конкурса “Мис Франция”.

“Приятно пътуване към земята на агнелите, красива Морган. Искрени съболезнования на родителите, приятеля и семейството й”, добавя тя.

От местната пожарна, където красавицата е била доброволка, също й отдадоха почит. Пожарникари от цяла Франция се присъединиха към тях, коментирайки поста им в Туитър.

Следвайте ни в социалните медии