Невиждан досега опит за убийство потресе Германия

Невиждан досега опит за убийство потресе Германия. Три жени напиха мъж с отровен коктейл, нападнаха го с крик и нож, блъснаха го с кола а накрая го изхвърлиха. Мъжът по чудо оцеля, а сега убийственото трио е в съда. Това съобщи пише Märkische Oder Zeitung.

Обвинението на прокурора срещу две от дамите е опит за убийство, а третият се определя заради датата на нападението. Защо трите дами на 19, 21 и 36 години са искали да убият 36-годишния мъж не е ясно. Прокуратурата обаче е твърдо убедена, че по всякакъв начин са се опитали да ликвидират познатия им човек.

Твърди се, че на 16 ноември 2018 г. трите дами-убийци са дали на своята жертва няколко напитки, смесени с таблетки. Това се случило в германския град Айзенхютенщад.

Тъй като човекът не умрял въпреки високата доза отрова, жените го откарали в Полша. В гориста местност близо до село Грзмиака две от жените изкарали човека от колата и го ударили с тежък крик. Въпреки че мъжът е получил тежки наранявания на главата, той останал в съзнание.

След това, според обвинението, една от жените се опитала да го намушка с нож. Но дори този опит за убийство се объркал.

След отровната атака, нападението с крик и атаката с нож все пак мъжът все още бил жив. Тогава жените решили да минат с колата през него. Колкото и невероятно да звучи, пострадалата жертва пак получила сериозни наранявания в този опит за убийство, но дори и те не били смъртоносни.

Когато жените забелязали това, те отново ударили мъжа с крик и бирена бутилка, докато най-накрая той успял да избяга.

Защо се е стигнало до невижданото насилие тепърва трябва да бъде изяснено в съда. Досега е ясно само, че жертвата и подсъдимите са се познавали.

Следвайте ни в социалните медии