Наръчник за секс през лятото

Лятото е сезонът на отпуските, летните флиртове и безгрижните дни. За няколко месеца хората забавят темпото на работа, пътуват и се радват на морския бриз и парещите лъчи на слънцето.

През лятото биват заченати и повече бебета, защото тогава повечето двойки имат повече свободно време и по-малко ангажименти. Според някои сексолози, тогава се прави и най-много секс и това има научно обяснение – либидото и хормоните на щастието през слънчевите и безгрижни дни се увеличават значително, пише struma.bg.

Ако сте планирали запой на морето или ви предстои купон на басейна, е добре да се подготвите за някоя свалка. А ако имате късмет, може да се уредите и със секс за една нощ или да си хванете гадже.

Ето за какво да внимавате:

Презервативи
В случай че нямате половинка, задължително си купете презервативи, които да сложите в багажа за морето или почивката в чужбина. Може да ви потрябват. Дори и да не търсите обвързване, а просто искате да се позабавлявате за няколко дни, трябва да бъдете добре защитени и да пазите човека, с когото искате да правите секс.

Афродизиаци
Ако попадате в графата на двойки, които са от години, то със сигурност се нуждаете от разнообразие. Лятото носим по-малко дрехи и по-разголеното тяло повишава либидото. Заложете на секси бельо и афродизиаци в хотелската стая. Напълнете ваната в банята, запалете свещи или направете ягоди със сметана. С деца или без, опитайте се да си направите една по-различна обстановка. Прочетете повече – Тук

Следвайте ни в социалните медии