Нана Гладуиш направи драматично признание

Нана Гладуиш сподели за голямата си болка, когато е научила, че има рак. Водещата на “Съдебен спор” все пак се окопити и не рухна в ефир, а разкри много лични неща за себе си, коментирайки визитата на папата в София.

На въпрос дали се е чувствала уязвима във вярата си по повод личната драма, която е преживяла Гладуиш отвърна: “Не бих казала, че съм била отчаяна, а по-скоро разгневена, което не ми прави чест. Не се гордея с това. Когато ти се случват неща, които хората биха нарекли злини и изпитания, в един момент вярваш, вярваш и се опитваш да си добър и стойностен човек, но в следващия не можеш да разбереш.. убягва ти чувството за справедливост и самата самооценка. Дали това, което мислиш за себе си е обективно или си сбъркал”, призна тя.

“Позволявала съм си реплики, които няма да споделя никога. След време разбрах, че това не е начинът да спася себе си и да преодолея трудностите. Не гневът, разочарованието и отчаянието, а вярата ми помогна. Има неща, които може би трябва да преживееш и достойно да се справиш с тях”, заяви още водещата.

Следвайте ни в социалните медии