Мъж извади бременно куче, което е било заровено живо под тротоара! (Снимки)

Мъж вървял по една от улиците на Воронеж, когато чул странен звук, като скърцане или стенание. Изненадан, той попитал един минувач, дали чува същото. Оказало се, че всеки може наистина да го чуе. Без да се замисля, мъжът се захванал за работа и започнал да разглобява тротоарните плочки

Когато човекът ги махнал, звуците само се усилили. Накрая можело да види муцуната на куче. Животното не можело да премине през дупката. Кучето е било бременно и затова му трябвало повече пространство. След като разширил дупката малко повече, мъжът успял да освободи четириногото.

По-късно, животното било изпратено в приют, където родило три кученца с подходяща грижа. И как това куче се е озовало под тротоара, спасителят разбрал чак след няколко дни.

Оказало се, че дни преди спасителната операция, на същото място се е срутила част от пътя. След това плочките отново са били монтирани и никой не е забелязал кучето, което е проникнало в земята по време на ремонтния процес. Животното прекарало два дни под земята с малко количество въздух. Колко хубаво е, че поне някой е чул звуците, преди да е станало твърде късно.

Следвайте ни в социалните медии