Модел праща голи снимки на всеки, който дари 10 долара за Австралия

Австралийският модел Кейлън Уорд инициира нестандартна кампания, за да помогне на родината си.

20-годишното момиче обяви в една от социалните платформи, че е готова да сподели свои интимни снимки с всеки, който дари 10 долара за подпомагане на Австралия след пожарите, които обхванаха континента и оставиха хиляди без дом.

Към момента можем да кажем, че начинанието на Уорд е повече от успешно, тъй като само за два дни са били събрани над 700 хил. долара. Моделът добавя, че за всеки 10 долара ще изпраща по една своя гола снимка, като за целта първо трябва да ѝ се изпрати потвърждение за извършеното дарение по сметката.

Първоначално Уорд е предприела тази инициатива в ”Инстанграм”, но заради политиките на поверителност на социалната мрежа, профилът ѝ там е бил анулиран и тя се насочила към ”Туитър”.

Иначе, освен Уорд, редица знаменитости се включиха в кампанията за подпомагане на пострадалите от опустошителните пожари в страната, като сред тях се открояват имената на изпълнителката Пинк и актрисата Никол Кидман, които дариха по 500 000 долара.

В събирането на средства се включи също австралийският актьор Крис Хемсуърт, който заяви в социалните мрежи, че прави дарение на стойност 1 милион долара от името на семейството си.

Следвайте ни в социалните медии