Модел взриви мрежата след като се пусна в сайт за възрастни (18+)

Instagram моделът Belle Delphine побърка милиони свои фенове, след като обяви, че ще започне да качва клипове в един от най-големите порно сайтове.

Belle Delphine е нещо като звезда в социалните мрежи, където я следват милиони фенове, които с трепет очакват всяка нейна публикация в YouTube, Twitter или Instagram.

Въпреки че все още не е успяла да завладее сърцата на потребителите по цял свят, Бел, която живее в Лондон, е натрупала завиден брой последователи в Instagram – над 3 милиона.

Наскоро младата британка обяви, че е дошъл моментът да публикува клипове и в един от най-големите порно сайтове.

Тя обеща да стори това, ако една от снимките ѝ събере над 1 милион харесвания. “Ако тази снимка събере 1 МИЛИОН харесвания, аз наистина ще си направя акаунт. Това време официално дойде. Тагнете своите приятели/бащи, за да ви помогнат!”, гласеше текстът, който изкусителната девойка написа към доста провокативен кадър.

Това предизвикателство, разбира се, се оказа много лесно за почитателите ѝ, които набързо успяха да се справят с поставената задача, че и отгоре.

Онова, което последва обаче, ги шокира.

Belle Delphine спази обещанието си и започна да публикува видеа в порносайта.

Новината, че профилът ѝ е вече създаден, зарадва много нейни фенове, които побързаха да влязат в сайта и да гледат клиповете на своята любимка.

Заглавията на всички качени видеа бяха доста интригуващи и любителите на филми за възрастни бяха изпълнени с надежда да видят нещо наистина впечатляващо.

Съдържанието им, обаче се оказа възхитителна, почти брилянтна шега на Бел, която разочарова, а може би и вбеси, някои от най-разгонените ѝ последователи.

Вместо откровено неприлично съдържание, клиповете на Бел показват съвсем неочаквани неща. На един от тях тя яде снимката на изключително популярния потребител на YouTube -Pewdiepie, в друго клипче пък си играе с плюшени играчки, а в трето видео, озаглавено “Belle Delphine Gets Scissored“, тя отваря и затваря чифт пластмасови ножици.

Всъщност девойката е известна с превъплащенията си в най-различни образи, както и със странните и леко откачени клипове и снимки, с които провокира вниманието на феновете си. Въпреки това, едва ли някой от тях е очаквал подобно нещо от нейна страна…

Следвайте ни в социалните медии