Младеж открадна кутия с дарения в Перник! (Снимки)

Поредната нечовешка кражба се случи в Перник. Младеж открадна кутия с дарения на перничани за болната Руми, която се бори за живота си, а всеки лев е жизнено важен, за да оцелее, съобщава zapernik.com.

Кражбата е станала на нонстопа в квартал „Твръди ливади“, до цеха на „Сладко и солено“. Камерите на нонстопа засичат младия мъж, който се оглежда около витрините, а след това небрежно се обляга на гишето. В същоия момент протяга ръка вътре, грабва кутията с дарения и бяга.

Клипът и снимките с лицето на крадеца се разпространиха като лавина във фейсбук, а тежки коментари заваляха върху младежа, направил дръзката кражба.

ИЗДИРВА СЕ!!! Търся Това Човекоподобно нещо,откраднало кутията с дарения на сестра ми Руми.Анонимноста е запазена, пише братът на Руми Калин Спасов, като публикува кадри от престъплението.

Това не е първият случай, в който дарения за болни деца и хора от Перник са жертва на посегателства.

Руми от гр.Перник е болна от Левкемия.Намира се в турска болница,където дават надежда за пълно излекуване.Майка е на две деца,съпруга.Баща ни почина преди шест месеца,не искам да изгубя и нея.Моля Ви да и помогнете.Дарете един СМС,само 1лв.е но и подарявате живот.

Моля ви Перничани да се обединим за тази кауза,да спасим един ЖИВОТ, на наша съгражданка.Много сме,и силни сме, когато сме заедно.Да покажем на цяла България ,че в Перник сме ЖЕЛЕЗНИ,и можем да даряваме живот,като Боговете.СМС на номер 17 777 с тескт на латиница DMS RUMI, не спира да споделя Калин с надежда към добрите хора.

Следвайте ни в социалните медии