Млада жена подари втори живот на баба си (СНИМКИ)

Колкото по-възрастен става човек, толкова по-трудно е да се избере добър и полезен подарък за него. Роднините и приятелите на по-възрастните хора обикновено се опитват да подарят нещо, което би било по-полезно в ежедневието. Но емоциите за възрастните хора са много повече от обикновен подарък. Една внучка решила да изненада баба си с нещо изключително необичайно…. И успя! Вижте какво е дала на любимата си баба.

Кристина Пукова е чешка гримьорка. Тя е талантлив майстор, който вече и много известен в интернет заради качеството на своята работа. Кристина майсторски поставя грим и показва как са изглеждали клиентките ѝ “преди” и “след” преобразяването. Ако погледнете работата на чешки гримьор, няма можете да повярвате, че на снимките стоят едни и същи хора. Така Кристина решила да се възползва от таланта си и да направи най-трогателното произведение през живота си – прераждането на собствената ѝ баба.

Бабата на Кристина Пукова е имала юбилей и е навършвала 70 години. Тази годишнина ще бъде запомнена от рожденичката и гостите, а дори и от непознатите, които следят работата на чехкинята в интернет.

Първото, което Кристина прави, е да очертае веждите на баба си. Това е половината от успешния вид! Малко молив, червило, пудра, сенки за очи, спирала и руж … Ефектът е невероятен!

Това може да направи една капка грижа и правилно нанесен грим. Този подарък върна 70-годишната жена в младините ѝ. Точно това, което по-възрастните хора искат толкова много! Чудесна работа, страхотен подарък.

Следвайте ни в социалните медии