Мегз посрещна любовника си с 24-часов сексмаратон

Скандалната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз, посрещна с 24-часов сексмаратон любовника си Румен Рончев, койтобе пуснат на свобода срещу 5000 лева парична гаранция.

Той бе зад решетките от януари, когато бе обвинен от прокуратурата в съучастие при обсебването на лизинговия джип на Мегз.

Приятелки на дизайнерката разказват, че самата тя им се похвалила, че буквално направили 24-часов сексмаратон след излизането му на свобода, пише в. “Телеграф”.

Мегз публикува първи кадър на нея и транспортния бос в профилите си в социалните мрежи и написа:

“Знаете ли как се чувствам. За пръв път от 5 месеца ям, спя, дишам – изобщо живея. Благодаря на Господ, че сбъдна най-голямата ми мечта! Нашият живот започна отначало и занапред няма да пропилеем и една секунда от него.

Може да звучи клиширано, но в най-тежките моменти човек научава най-ценните уроци и разбира кои са истински близките му хора. Затова аз и мъжът ми искаме да благодарим на малкото хора, които останаха с нас. На семейството ми, на малкото ни приятели, на екипите на бизнесите ни, на хората, които ни помогнаха в бизнеса. И на партньорите ни и контрагенти, които не се отказаха от нас. И с особено голямо значение на адвокат Паскалева, която ни помогна да вземем разумни решения и да извървим достойно пътя ни към оправяне на кашата, която бяхме забъркали.”

Следвайте ни в социалните медии