Майката на загиналия в Брюксел мъж не знае, как той е попаднал там

От болницата, където се намира синът ми, ни заявиха, че се налага по най-бързия начин да си го приберем, защото стоял там вече осем дни и трябва да го освободят. Тогава ни и попитаха дали се отказваме да го приберем, но категорично им казахме, че ще си го върнем в България. Това сподели в ефира на БНТ Елка Дочева, майка на мистериозно загиналия 36-годишния Искрен Йорданов, чието тяло бе открито в китайското посолство в Брюксел.

,,Свързахме се с траурна агенция и оттам ни казаха, че самата процедура по транспортирането на тялото е много скъпа, но ще направят отстъпка и цената ще ни излезе около 2400 евро само за транспортирането на тялото. Другите разходи за ковчега и т.н. ще бъдат отделно”, обясни покрусената майка и допълни, че синът ѝ е работил в немска фирма и около него не е имало българи, а само чужденци.

Тя призна, че навремето синът ѝ е взимал наркотични вещества след развода със съпругата му, но в последните пет години е бил чист.

,,Не мога да си обясня как е попаднал в китайското посолство. Просто няма как да е попаднал там”, каза в заключение майката.

Следвайте ни в социалните медии