Мадона плаче: Вижте какво е разрушило връзката с децата ѝ

Милиони жени по света се прекланят пред величието на Мадона. Световноизвестната певица покорява всички не само с невероятната фигура, която има за годините си, не само с песните си, но и с факта, че е майка на шест деца.

60-годишната певица има 6 деца: 22-годишната Лурдес, 18-годишният Роко, Дейвид и Мърси (13) и Естер и Стела, които са на 6. Звездата призна, че съжалява, че е купила телефони на по-големите си деца.

Наскоро певицата обаче сподели нещо много тъжно, свързано с отрочетата ѝ, за което много съжалява и бе категорична, че никога не е трябвало да има разрешава да го направят.

Мадона се оплака, че телефоните са разрушили връзката с децата ѝ.

Пред британското издание на модната библия “ Vogue“ тя признава: „Направих грешка, когато дадох телефон на по-големите си деца, когато бяха на 13. Това наистина сложи край на връзката ми с тях. Ние общуваме, но не както преди. Сега телефоните са неразделна част от живота им“.

Според Мадона дъщеря ѝ Лурдес е по-талантлива от нея, но социалните медии и богатството, в което е отгледана са я отказали да преследва мечтите си.

Следвайте ни в социалните медии