Любовен уикенд хороскоп за 22-23 юни 2019

Овен
Предпоследният уикенд на юни ще бъде доста интересен и вълнуващ в любовен план за родените под знака на зодия Овен. С половинката ще може да обсъдите промени относно връзката ви и сексуалния живот, а може направо и да пристъпите към действие. Нагласата ви един към друг е положителна.

Телец
Представителите на тази зодия сякаш ще владеят обстановката около тях само с присъствие. И това не е никак случайно – самоувереността им е във вихъра си. Внимавайте да не потиснете мъжкото его на половинката.

Близнаци
Няма да ви липсва харизма, с която лесно ще привличате внимание към себе си. Въпросът е защо искате това внимание? Поставете си цели в любовта и ги следвайте, говорете с партньора, ако ви липсва нещо.

Рак
Повече романтика и желание за секс са отредили звездите за Раците. Постарайте се да насочите тези страсти към официалната си половинка, а не към някоя лятна авантюра.

Лъв
През тези два дни Лъвовете ще трябва да действат, ако искат да постигнат нещо в любовен план. По някаква причина половинката е загубила доверие във вас. Честността помежду ви ще е единственият начин, който ще ви отведе към бъдещето.

Дева
Повече спокойни моменти ще има за Девите, които се чувстват добре в кожата си и поне за момента се спрели търсенето на “под вола теле”. Уикендът е подходящ за романтично пътуване или по-дълга ваканция.

Везни
Ще ви се отворят повече възможности за личностно развитие и романтика. За щастие, ще успеете да комбинирате двете с помощта на любимия човек.

Скорпион
Ще се чувствате сигурни както в собствените си чувства, така и в тези на човека до вас. Страстта ще липсва, но това сякаш не ви притеснява, защото знаете, че е временно. Някои от вас може да вземат и важно решение, като сключването на брак.

Стрелец
Комуникацията между вас и половинката ви ще се подобри през уикенда. Разговорите ще бъдат по-дълбоки и значими, ще се изслушвате, ще чувате какво иска да ви каже любимият човек.

Козирог
Опитайте се да следвате събитията, защото няма да съжалявате. Знаем колко е трудно да не сте в контрол над нещата, но поне за 2 дни се пуснете по течението.

Водолей
Уикендът на Водолеите може да бъде обобщен така – някой ще спечели ума ви, а това директно го прави и претендент за сърцето ви.

Риби
Трябва да се насладите на всеки момент. Постарайте се да се “изключвате” от тревогите, когато можете и бъдете себе си.

Източник: iWoman.bg

 

Следвайте ни в социалните медии