Луна имала предложение да се кандидатира за кмет на столицата!

Луна е била едно от възможните лица, които да се кандидатират за кмет на столицата. Това изненадващо обяви самата тя пред “България Днес” в изборния ден.

“Имах възможност, предлагаха ми да се кандидатирам за кмет на столицата, но това не ми е стремеж. Искам да обединявам хората и мисля, че го правя с музиката си. В интерес на истината не гласувах, няма за кой. Ако някога гласувам, това ще е за мен мен самата”, коментира пред вестника фолклегендата. Луна сподели и че е няма смисъл от прилагането на алкохолната забрана, която действа на места в страната в деня преди изборите, като тя се определя от кметовете. “Всичко това е един цирк, тази забрана няма нужда да се спазва, непрекъснато натискат народа за нещо.”

За шеговитото си представяне като президент на нацията тя е откровена: “Това започна на шега, а сега е съвсем реално. Хората по улицата се обръщат към мен на президент. Питат ме кога ще се кандидатирам, а истината е, че аз не знам какво да правя. Нямам такива намерения, но този псевдоним вече стана част от мен, мисля дали да не си сменя и личната карта”.

Следвайте ни в социалните медии