Лили Иванова предизвика истински фурор на фестивалът “Златния Орфей” (СНИМКИ/ВИДЕО)

Примата на родната поп музика Лили Иванова прави истински фурор, където и да отиде. Певицата бе за няколко дни в Слънчев бряг, където имаше пищен концерт, но вниманието към нея бе факт далеч преди той да стартира.

Изпълнителката не може да остане незабелязана от почитателите си, дори и да се наслаждава на морето от терасата в стаята си.

Десетки комплименти заваляха към нея и в социалните мрежи, където “морския” кадъра на Лили бързо натрупа хиляди лайкове и коментари.

Най-големият ни морски курорт Слънчев бряг откри 60-тия юбилеeн сезон именно с концерт на примата на българската музика Лили Иванова, която свързва курортния комплекс с редица колоритни спомени през годините.

Именно там със златни букви в историята на комплекса са записани годините на провеждане на международния фестивал за поп музика “Златен Орфей” (1965-1999), от който именно Лили Иванова свързва спомена си за Слънчев бряг.

Гримьорът на Лили Иванова плаши с бой нейни фенове

“Фестивалът “Златния Орфей” е моят незабравим спомен за Слънчев бряг. Вълнението на музиканти, композитори, автори на текстове, аранжори, изпълнители и на публика беше нещо, което не може да се опише – бяха наистина незабравими и вълнуващи дни”, споделя примата.

Видео:

Следвайте ни в социалните медии