Кървав ужас в Слънчев бряг! (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Тежък инцидент пред хотел „Тиара“ в Слънчев бряг, но поведението на медиците е шокирало десетки очевидци на случилото се. 48-годишна германка е катастрофирала с триколка и е паднала много тежко на главата си. Жената е с разбит череп и сериозни охлузвания по лицето и тялото.

На мястото на инцидента веднага е пристигнал с бялата си S класа лекар от частна клиника в комплекса, оказал е първа помощ и е повикал линейка от медицинското си заведение. След броени минути на място идва и държавната линейка, но тя е принудена да изчака, тъй като преди нея е пристигнал екип от частната клиника.

Между медиците възниква конфликт вероятно заради високата застраховка, която ще покрие последствията от инцидента с чуждата гражданка. За това съобщават очевидци, които са останали шокирани от лешоядското поведение на лекарските екипи, които вместо да оказват първа помощ, са се карали кой да вземе пациентката.

Видео:

Накрая се оказва, че за зла беда от частната линейка не успяват да извадят носилката си, затова държавната качва ранената германка и по информация на свидетеля я откарва до частното лечебно заведение.

Следвайте ни в социалните медии