Кубрат Пулев с нова изцепка

Сагата с отнетия лиценз на Кубрат Пулев да се бие на територията на Калифорния е далеч от своя край. Причината за това може да се окажат коментарите на Боб Аръм, направени в интервю за IFL TV.

Мениджърът на Кобрата разкри куп интересни подробности около появата на Джени Суши в живота на българина, а освен това нарече поведението ѝ “курвенско”. И точно тези думи сега могат да попречат на Пулев да възобнови лиценза си.

Отново на пресконференция адвокат Глория Алред, който е определяна като истинска акула в дела от подобен вид, обвини Боб Аръм в непристойно поведение и настоя наказанието на Пулев да остане или да бъде окончателно отнет линценза му да се боксира.

“Настоявам всеки член на комисията да изгледа интервюто на Боб Аръм преди изслушването на 22-и юли тази година. За мен е очевидно, че господин Пулев и господин Аръм не взимат насериозно обвиненията и курса за справяне със сексуалното тормоз, само и само да бъде прекратено неговото отстраняване. Те нямат никакво намерение да променят поведението си”, каза в изявлението си адвокатът на Джени Суши.

Следвайте ни в социалните медии