Кубрат Пулев излезе със специално обръщение към феновете на ЦСКА

Броени дни, преди да се изправи пред Боксовата комисия на Калифорния, Кубрат Пулев излезе със специално обръщение към феновете на ЦСКА.

Кобрата призова привържениците на „червените“ да подкрепят тима си до последно. Както е известно, „армейците“ все още са в борбата за титлата, въпреки че в събота направиха нулево равенство с Лудогорец и три кръга преди края на първенството разликата между двата тима е три точки.

“Здравейте армейци, здравейте приятели! Бъдете с любимия си клуб, бъдете с ЦСКА! Подкрепяйте ги до последно. Независимо, каквото и да се случва на терена, бъдете с тях силно, мощно, здраво, до последно! Защото този клуб заслужава много. Защото е клуб с много голяма история и ние го обичаме! Бъдете с тях!”, обяви Пулев във видео послание за профила „cskaonly“ в „Инстаграм“.

Както е известно, на 14 май Кубрат Пулев ще се яви на изслушване пред Боксовата комисия на Калифорния заради обвинението в сексуално посегателство на журналистката Джени Суши както и заради жалбата на Богдан Дину. Румънецът претендира, че е загубил мача си с Кобрата заради нечестни удари на българина.

Следвайте ни в социалните медии