Кръвожадният саудитски екзекутор описва любовта си към обезглавяването

Саудитски палач разказа за любовта си към обезглавяването на престъпници, разкривайки как силите на жертвите му „се оттичат“, докато наближават площад „Чоп Чоп“. 

Кръвожадният Мохамед Саад ал-Беши, сега на 58, един от водещите палачи на Саудитска Арабия, казва, че е „горд да върши Божията работа“ и не губи сън заради работата си.

Той каза: “Въпреки факта, че мразя насилието срещу жените, когато става въпрос за Божията воля, трябва да го изпълня.”

Убийствата са извършени в Рияд, мюсюлманските свещени градове Мека и Медина, централна провинция Касим и Източна провинция, дом на шиитското малцинство в страната.

Когато стигнат до площада за изпълнение, силата им се оттича.

Припомняйки събитието, той каза: „Престъпникът беше вързан за ръцете и завързан на очите. С един удар на меча аз отрязах главата му.

Палачът каза, че работата му в Таиф, където са затворени затворници, изправени пред смърт, му е дал вкус към професията.

В рядко интервю за Саудитска Арабска новина от 2003 г., Ал Беши разказва за това как редовно заточва обезглавения си меч, а децата му дори му помагат да го почисти.

Професионалният убиец казва, че е безразличен към броя на екзекуциите, които изпълнява един ден: “Няма значение за мен: две, четири, 10 – докато правя Божията воля, няма значение колко хора обезглавявам”.

Не са необходими специални квалификации за длъжностите, чиято основна роля е „изпълнение на смъртната присъда“, но също така изисква извършване на ампутации на осъдените за по-леки престъпления.

Хомосексуалността се наказва със смърт в държавата на Персийския залив, която стриктно се придържа към закона на Шариата.

Следвайте ни в социалните медии