Кристин Илиева показа новото си гадже! (Снимки)

Моделката Кристин Илиева, която пострада тежко при катастрофа, причинена от певицата Дивна през март миналата година, вече започва малко по-малко да се връща към живота, а и към любовните трепети.

Красавицата с борбен дух е много влюбена и явно това я вдъхновява и за всичко останало. Наскоро Кристин показа и мъжа до себе си, пише “Телеграф”.

Припомняме, че преди това тя имаше дълга връзка с рапъра Кристо. Този път обаче, Кристин упорито крие самоличността на новата си любов, може би за да го предпази от светлините на прожекторите на публичното пространство, където в един момент неизбежно ще попадне.

Всъщност двамата имат връзка отпреди пътния индицент, а начина, по който Кристин говори за избраника на сърцето си, показва, че след като се възстанови напълно, красавицата може би си се представя и като булка.

“Той беше плътно до мен, подкрепя ме през цялото време, вдъхва ми сила и ми дава сила да се боря. Приятелят ми не е популярен както предишната ми връзка с рапъра Кристо, но не ми се иска да казвам каквото и да е за него.

Не че е тайна, но вече не желая да афиширам личните си отношения. Промених се”, сподели тя миналата година. Дали двамата ще стигнат до олтара, ще почакаме и ще разберем.

Следвайте ни в социалните медии