Клането в Глоджево взе жертва

Кървавото клане, станало вчера сутрин в град Глоджево, Русенско, завърши с убийство.

22-годишната млада жена, която пострада след удари от нож, нанесени от съпруга й, е починала в болницата. Въпреки операцията, прелетите значителни количества кръв и усилията на лекарите от УМБАЛ „Канев“, тя е изпаднала в мозъчна смърт и по-късно е издъхнала, съобщи Русе Медиа.

В критично състояние остават 45-годишната й майка и 44-годишния й баща, които също бяха нападнати с нож в дома им след битов скандал. 27-годишният извършител и съпруг на убитото момиче е задържан от полицията. Двамата имат малко дете.

Както съобщихме по-рано днес, сигналът за тежкия инцидент е подаден малко преди 7 часа сутринта от служител в съседната бензиностанция, който чул виковете. По разкази на свидетели кървавата драма продължила и извън къщата, където нападателят подгонил обитателите й.

На място са изпратени екипи на полицията и три линейки на „Спешна помощ“, като първоначално сигналът е бил за двама убити. Тримата пострадали са откарани в спешното отделение на УМБАЛ „Канев“ – Русе, където вече са ги очаквали медицински екипи с подготвени запаси кръв. Всички членове на семейството са били в тежко състояние, като с най-голяма кръвозагуба е била дъщерята. С множество наранявания и пробит бял дроб е баща й, а майката е с прободен бъбрек. Те са в реанимация с опасност за живота.

На мястото на инцидента през целия ден продължиха огледите от дежурна оперативна група от ОДМВР – Русе, като са предприети всички необходими действия за изясняване на случая.

Следвайте ни в социалните медии