Как едно съвсем обикновено момиче си завоюва прозвището „Грешната Андреа с големите бомби“?

22-годишната студентка от Бургас претърпя тотална метаморфоза в рамките на няколко години. Тя напълни до пръсване гърдите и устните си със силикон, които придобиха гротескна форма и в момента се радва на своята минутка слава по медиите.

По време на Балове 2016 тя се появи на 24 май като истинска Малвина или синя кукла Барби и предизвика истински фурор сред абитуриентите до Пантеона със своя екзотичен и леко ексцентричен външен вид.

Още на бала си Андреа призна пред нашия екип, че е луда фенка на фолкпевицата със същото име, която е гадже на Кобрата, и донякъде ѝ подражава, но никой не очакваше да стигне такива висоти в силиконовите среди. Гърдите и устните ѝ създават усещане за напрежение и опасност, че всеки момент ще експлодират.

Ексцентричният външен вид на Андреа бе забелязан от медиите точно 3 години след бала ѝ. Дни наред снимките ѝ се тиражират в пространството и са обект на най-различни интерпретации.

 

Бургазлийката дори се принуди да отговори на провокациите в социалните мрежи, след като профилът ѝ бе залят от предложения за приятелство и лични съобщения.

 

 

Ето мнението на Андреа относно шума в медиите по неин адрес без редакторска намеса:

По принцип не съм длъжна да давам изявления, тъй като не съм публична личност и не съм допринесла все още с нищо за това общество, но последните дни “вие хората” ме направихте точно такава!!!! Като за начало искам да благодаря на всички медии,които добавиха и моите философски размишления от снимките, които съм публикувала, но разбира се ,както се вижда това не е толкова важно и няма връзка със снимките и така наречената “метаморфоза”, която стои на дневен ред. Почувствах се длъжна да отговоря на това, тъй като безброй съобщения и покани за приятелство заливат моят профил напоследък. Благодаря за всички негативни и позитивни коментари по темата предварително-не съм била учудена от подобни реакции и мнения,тъй като познавам добре как би реагирала масата от хората в нашето общество в подобен случай. За съжаление с нашите действия продължаваме да доказваме ,как все още не сме се отърсили от този “манталитет” на невъзможността да приемем различните,които не се котират в нашето ежедневие!!! Отново доказахме, че историческите обстоятелства все още имат “ДНК” в съзнанието ни,и “пипалата” на темите ТАБУ са по-дълги, отколкото можем да си представим. В крайна сметка, по темата, би трябвало да отговоря клиширано, за да е по-лесно да се разбере: Всеки има правото да живее и да изглежда както го удовлетворява, не е задължително всеки да се вписва в някакъв стандарт, наложен от някого някога, това е личен избор, и никога не съм се страхувала да го изразя!!! Благодаря за вниманието на всеки стигнал до края на написаното тук!!!!

Следвайте ни в социалните медии