Какво се случва с Любо Нейков и жена му? (Снимки)

Свръхангажираният актьор и продуцент Любо Нейков се грижи и за битовия комфорт на семейството си като отдадена къщовница, видяха фотографите на „Ретро“.

Комикът очевидно няма нищо против да замества от време на време жена си Гинка, която не работи, в домакинските й задължения и намира време да зарежда хладилника с продукти.

Преди дни в промеждутъка между два ангажимента костюмираният актьор се отби до известен скъп квартален плод и зеленчук, където напълни няколко торби със зарзават. Явно комикът, който от години води тежка битка с килограмите, отново е решил да мине на здравословен режим, след като не успя да се втали дори с диетата на Марта Вачкова и пак прехвърли 120 килограма.

Впечатление прави, че Нейков не е почитател на големите вериги супермаркети и предпочита да купува храна за вкъщи от малките магазинчета, където продавачите го познават отлично, дават му отбрана стока и му правят добри отстъпки, защото е редовен клиент и звезда.

След като приключи със списъка с покупки, Любо не продължи пеш до дома си, който се намира в непосредствена близост до магазините, а повика личния си шофьор. Той го взе с лъскавия му джип мерцедес почти от тротоара. От години Нейков плаща на човек да го вози, за да не губи време и нерви в шофиране. С антураж разполага дори невръстната му дъщеря Ана, която всяка сутрин бива откарвана до прага на частното училище, където тя е ученичка в трети клас.

Само годишната й такса там струва 10 хиляди лева, но Любо искал най-доброто образование за единственото си отроче. С битови екстри той е подсигурил и съпругата си Гинка, която също кара луксозен автомобил.

На нея не й се налага да работи, тъй като мъжът й е сред най-богатите в гилдията. Зад състоянието му обаче стои неуморен труд и макар преспокойно да може да се оттегли от сцената, Любо продължава да играе и театъра, и в телевизията, а отделно от това със съдружника му Евтим Милошев са продуценти на най-гледаните тв сериали.

Следвайте ни в социалните медии