Ицо Хазарта взриви Фейсбук! (Видео)

Ицо Хазарта си е Ицо Хазарта. След успеха на “Браво”, новата му песен “Гладен” за пореден път доказва, че 39-годишният рапър много добре знае какво прави.

Текстът е негово дело и умело осмива днешната ни действителност. Само ще цитираме няколко фрази: “Тялото яло, пило и спало и като цяло само седяло, едно огледало го изненадало и се оказало надебеляло”, “В интернет всичките сте академици – парамедици, нема ли пици – аре мекици, ама не може – еми ходи си”, “Дай една пържола и си земи киноата!”, пише iWoman.bg.

Във видеото Ицо Хазарта е “качил” няколко килца и е напълно неузнаваем, затова казваме едно голямо “браво” на гримьорите му. Той е така преобразен, че надали някой би го разпознал.

Песента “Гладен” е включена в първия солов албум на Ицо Хазарта – “Неправилен”. Музикално продуциран от същия екип, който стои зад песните на Ъпсурт – Бат Венци се грижи за музиката, а Хазарта за лириките, албумът е издържан в най-добрите традиции на групата.

“Нямам претенции, че е нещо велико. Но е нещо мое”, каза наскоро в интервю. Той допълни, че няма никакви страхове, защото си е свършил работата в звукозаписното студио. “Страховете трябва да са за слушателите”, се закани той.

Следвайте ни в социалните медии