Изгониха жена от борда на самолет заради прекалено голямо деколте

Майка на две деца е била “изритана” от полет на компанията “EasyJet”, след като “сексистка” стюардеса ѝ казала “да се наметне с нещо”, съобщава Ladbible.com.

31-годишната Хариет Осбърн е била принудена да напусне полета и да спи на земята на летището в Малага, Испания, след което да плати допълнителни 149 британски лири (около 326 лева) за полета на следващия ден.

Жената, която работи като гримьорка, обясни, че не е носила сутиен, но гърдите ѝ не са се виждали. Освен това, като е била помолена да се покрие, се е наметнала с якето на приятел, но въпреки това била изгонена.

Хариет разказала за “The Sun”: “Екипажът беше ужасен и ме накара да се почувствам евтина. Тази стюардеса се заяде с мен пред целия самолет и каза, че не е позволено да съм там с такава горна дреха.”

“Тя ми каза: “О не, преместете се настрани” и се опита да ме покрие с ръцете ми. Тя заяви: “Не можете да идвате в моя самолет по този начин, трябва да сложите нещо отгоре. И тогава ми нареди да сляза от самолета, така че аз, разбира се, сложих връхна дреха. Но когато се опитах да се върна на мястото си, тя се обърна към наземния персонал и им каза: “Тя няма да пътува в моя самолет!”, разказа Хариет.

“Бях съпроводена извън самолета. Аз бях в шок! Това беше толкова сексистко! Разплаках се. Трябваше да се върнем в терминала, където испански полицаи ни спряха, за да ни питат какво става. Бяха изумени, като им казах за какво са ме изритали от самолета. По рпинцип никога не показвам тялото си толкова, като съм си в Англия, но в случая бях на ваканция и ми дойде спонтанно. Накара ме да се почувствам толкова уверена в себе си.”

От “EasyJet” са обяснили, че Хариет спестява част от историята. Преди случката е имало кавга между нея и стюардесата, а младата жена се е държала агресивно. След като е била помолена да се облече, тя е продължила да се държи грубо с членовете на екипажа. От компанията са заявили, че не толерират подобно държане.

Следвайте ни в социалните медии