Заснеха брутален побой в ресторант (Видео 18+)

През нощта на 20 април мъж отнесе жестоки наранявания в резултат на сблъсък, станал пред ресторант в руската столица Москва. На запис от камера за наблюдение се вижда ужасния конфликт, разпален от един мъж.

Според свидетели, човекът е пил алкохол в нощно заведение в близост до мястото на инцидента. После се обадил на съпругата си и я помолил да дойде да го прибере с колата си. Когато съпругата пристигнала на адреса, той ѝ вдигнал скандал. Кадърът показва как той крещи на жената и удря с крака и ръце луксозна кола.

Всичко, което се случва, било наблюдавано от мъжка компания наблизо. Очевидно е, че пияният авантюрист не харесал това, че непознати следят действията му. Това го провокирало да се разправя с тях. Още първият, към когото се насочил обаче, го нокаутирал с един удар. Агресорът паднал на асфалта. В този момент неговият опонент го изритал в лицето, а жертвата припаднала.

Пияният мъж бил приет в болница след инцидента. Той имал травма на главата, тежка мозъчна контузия, множествени фрактури на костите на лицевия скелет. Руснакът е в тежко състояние. Тече наказателно дело по член “Умишлено причиняване на тежка телесна повреда”.

Следвайте ни в социалните медии