Жена отровила шестима свои роднини с цианид

Жена от южния индийски щат Керала призна, че е отровила шестима свои роднини в период от 14 години, пише вестник “Гардиън”.

47-годишната Джоли Томас била заподозряна от мъжа на сестра ѝ, че може да е подправила завещанието на родителите си.

През годините Томас е присъствала на смъртта на шестима свои роднини и всеки път те са яли храна, приготвена от нея. Първата ѝ жертва била майката на съпруга ѝ, която тя отровила с цианид в овнешка супа през 2002 г. След това със същата отрова убила и бащата на съпруга си през 2008 г. През цялото време Джоли Томас била мотивирана от желание да контролира финансите на цялото семейство. През 2011 г. дошъл ред на съпруга ѝ, който бил отровен с цианид в ястие с ориз и къри. Съдебните лекари открили отрова в тялото му, но полицията по неясна причина класифицирала смъртта му като самоубийство.

Чичото на съпруга ѝ бил отровен с цианид в кафето, като полицията смята, че Томас го убила, защото настоявал за допълнителна аутопсия на тялото на своя племенник. Последните две жертви на убийцата били 2-годишната дъщеря на братовчед на отровения ѝ съпруг. Тя отровила детето през 2014 г., а 2 години по-късно убила и съпругата на братовчеда. Тези две отравяния били с цел Томас да се омъжи за Шаджу, което станало факт през 2017 г.

Полицаите ексхумираха останките на всички убити от Джоли Томас и установяват, че има наличие на цианид.

В понеделник Томас признала, че е извършила всичките убийства.

Следвайте ни в социалните медии