Ето това е българската Барби, за която ще снима филм екип от Германия (Снимка!)

С 16-а операция се сдоби българското Барби Андреа Иванова. Тя посрещна 22-ия си рожден ден в събота с нова хиалуронова интервенция.

„Събрах приятели в механа в Студентски град в София, а след това и на дискотека. Подарих си нова хиалуронова процедура и устните ми са в отлично състояние. Никакви проблеми не съм имала досега”, споделя пред в. „България Днес” Андреа.

Тъй като хиалуронът в устните спада с времето, добилата световна популярност бургазлийка се подлага на нови разкрасителни процедури при естетичен хирург. Ново 17-о инжектиране предстои през ноември и по този начин българското Барби вече е известна по цял свят, дори в Китай.

„Каниха ме от английски и германски риалити предавания, снимах се в руски формат за мъже и жени от цял свят с характерни особености, а след месец в София пристига екип от Германия, който ще заснеме документален филм за мен”, хвали се Андреа.

22-годишното Барби е студентка четвърти курс по специалността „Немска филология” в СУ „Климент Охридски”. Все още не работи и разчита на финансовата помощ на родителите си.Казва, че няма приятел и набляга над учебниците. Щом завърши висшето си образование е решила да си сложи силикон.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2508192625912874&set=a.543778132354343&type=3&theater

Следвайте ни в социалните медии