Ето тези реплики издават, че мъжът е влюбен във Вас

Като по-емоционални същества, жените имаме арсенал от думи, които използваме, когато сме влюбени. При мъжете не е така, те са по-малко словесни, затова понякога ни е трудно да ги разгадаем, особено когато се вълнуваме дали той е влюбен в нас. Е, ако вашият избраник ви казва тези неща, не се съмнявайте.

„Това ми напомни за теб“

Мъжете невинаги ни казват, че мислят за нас, защото не са сигурни дали тази тяхна директност няма да им изиграе лоша шега и да бъде злоупотребено с чувствата им. Затова, когато искат да ни кажат, че мислят за нас, че им липсваме, ще споделят, че ситуация, място, аромат и т.н. им е напомнило за нас. Това е техният начин да кажат „мисля за теб“.

„Мога да ти помогна“

За мъжете е важно да бъдат необходими, да се чувстват полезни. Ако той ви предлага помощта си, със сигурност го е грижа за вас, а може би дори е влюбен.

„Изглеждаш прекрасно“

Жените обичат комплиментите, но понякога забравяме, че трябва да ги приемаме с усмивка, а не да разнищваме какво той иска да каже всъщност. Вие изглеждате привлекателно и той иска да го знаете, това е!

„Забелязах, че…“

Той е забелязал какво кафе пиете, какви цветове предпочитате, или е запомнил в кои ресторанти сте споделили, че обичате да се храните, какво не консумирате, каква музика слушате, какви филми гледате… Всичко това показва, че той се интересува от вас като личност и обръща сериозно внимание на разговорите си с вас, което подсказва, че изпитва силни чувства.

„Притеснен съм за…“

Когато един мъж свободно споделя своите емоции относно проблем, пред който е изправен, означава, че изпитва силни чувства към жената, пред която се разкрива. Мъжете показват уязвимостта си, само когато са влюбени.

„Какво прави през почивните дни?“, „Къде беше?“….

Ако той ви задава подобни въпроси, не се съмнявайте, че ви харесва.

Следвайте ни в социалните медии