Ето къде можете да гледате мача на Кубрат Пулев срещу Райдъл Букър

Българският боксьор в тежка категория и претендент за една от световните титли Кубрат Пулев влиза в грандиозен двубой срещу американеца Райдъл Букър на 10 ноември в зала “Чукчанси Парк” във Фресно, Калифорния. Директното излъчване на мача в България стартира в 7.30 ч. в неделната сутрин по DIEMA SPORT и в платформата PLAY DIEMA XTRA. Половин час по-рано, както и след края на сблъсъка, зрителите ще могат да видят студийна програма с експертни анализи и коментари.

Последният мач на Кобрата се състоя през март, когато победи румънеца Богдан Дину отново в Калифорния. Най-добрият български боксьор залага статута си на задължителен претендент за титлата на IBF и ще търси нокаут срещу Райдъл Букър, за да насочи вниманието си изцяло върху евентуален двубой срещу победителя от Анди Руис и Антъни Джошуа. Съперникът на Пулев е с баланс от 26 победи и 2 загуби, като точно половината от успехите му са с нокаут. Той е смятан за няколко пъти по-опасен опонент от първоначално предвидения противник на Кобрата – Марк де Мори.

Райдъл Букър започва кариерата си силно, но тя бива прекъсната за цели 12 години, след като влиза в затвора през 2005 г. След излизането си през 2017 г. подновява изявите си на ринга. За последно американецът участва в двубой през юни, когато печели с отказване.

„Залагам всичко! Двубоят с Букър е много важен за мен, особено като се има предвид какво мога да загубя. Не ме интересува кой ще победи измежду Руис и Джошуа, чакам го!”, сподели българският боксьор.

Не пропускайте да проследите развръзката на 10 ноември от 7.30 ч. пряко в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.

Следвайте ни в социалните медии