Ето как е бил убит 18-годишният Георги

18-годишният Георги от Асеновград, който почина миналата седмица след сбиване в близост до пловдивска дискотека, е бил ударен само веднъж. Пловдивчанинът, който му е нанесъл удар, е арестуван и си признава за това.

Останалите момчета от компания са влезли в словесни пререкания със загиналия, но не са участвали в побоя.

Предполага се, че Георги е издъхнал не от единствения удар, който е понесъл, а в следствие на това, че пада на земята и ударя главата си. Чакат се обаче куп експертизи, които ще покажат какво точно се е случило.

Разследващи разказаха, че в дискотеката Георги е бил изключително конфликтен. Заяждал се е с различни компании, които не познава, без повод. Има съмнение, че е бил и дрогиран и пиян.

Заради поведението му охраната го извежда навън, за да си тръгне заедно с приятелката си. На входа обаче Георги се засича с друга компания, която не познава и започва сигнал с нея. Гардовете разделят младежа и останалите момчета и скандалът се прекратява.

На близък паркинг обаче Георги и приятелката му се засичат отново с другата компания и отново възниква конфликт. Именно в този момент арестуваният е нанесъл удар в главата на починалия.

Припомняме, че на Хелоуин асеновградчанинът е изпаднал в кома от която не се е събудил. Дни след това той е починал в болница. Очаква се обвинението, което в момента е за нанасяне на средна телесна повреда да се преквалифицира в причиняване на смърт по непредпазливост.

Следвайте ни в социалните медии