Ето как Гала е станала водеща в “На кафе”

Преди предаването ѝ да направи своя старт в ефира, бившата асистентка на Къци Вапцаров в „Супершоу „Невада“ се явила на кастинг пред тогавашните собственици от Гърция.

Cлyчĸaтa Гaлa paзĸaзa нa ĸyпoнът пo пoвoд нa 25-гoдишнинaтa нa Hoвa тeлeвизия. Πapтитo бe в нaчaлoтo нa мeceцa, в cгpaдaтa нa Haциoнaлния иcтopичecĸи мyзeй в Бoянa.

„Бяха ме извикали на кастинг за предаване. Изобщо не знаех, че става дума за тричасово живо предаване, при това всеки ден. Влязох в една малка стаичка, в която имаше трима души и нито един от тях не говореше български.

Това бяха тогавашните шефове. Те казаха: „Искаме да ви видим как стоите пред камера, как се държите… Ако искате от едно списание прочетете нещо, представете го на въображаемите зрители, с много усмивки и настроение“.

Огледаха се, обаче нямаше списание. Взеха една страница от вестник и ми я дадоха – погледнах, от едната страна имаше некролози и обяви за работа, а от другата беше една дълга статия за народния съд и присъдите, които са издавани.

Аз си притесних кое точно да пресъздам с усмивка и настроение…“, описа надълго и нашироко първия си кастинг Гала. От неудобната ситуация я извадила Тара Нури, която и до днес е продуцент в „На кафе“, пише kliuki.bg.

„Тя ми каза: Виж сега, никой тук не разбира български, представи си, че говориш за лимончета и черешки, усмихвай се!“. Не се спомням какво точно съм говорила, но с голямо облекчение напуснах сградата с мисълта, че никога повече няма да се върнa.

Обадиха ми се следващия ден и така от 2000 г. съм част от Нова телевизия“, припомня zајеnаtа.bg.

Следвайте ни в социалните медии