Ето как бързо и лесно да премахнете гънките от обувките си (Снимки/Видео)

Повечето от вас най-вероятно си мислят, че забележимите гънки по вече носените обувки са просто една естествена част от живота ви и не им обръщате особено внимание.

Оказва се, че за много хора по света обувките са нещо изключително важно и искат те да изглеждат възможно най-нови и свежи. А гънките вследствие на носенето им определно не са от полза за това.

Видеото може да гледате тук.

Влогърката Шантел Де Бонсу обаче сподели гениално решение на този проблем, за което повечето хора по света никога не биха се сетили.

Ще са ви нужни само няколко неща, които всеки може да намери в дома си, а процесът е изключително лесен.

1. Напълнете обувката с чорапи или кухненска хартия, така че гънката да не се вижда и повърхността да е твърда.

2. Поставете мократа (или влажна) кърпа върху гънката

3. Загрейте кърпата с ютията, но имайте предвид, че трябва често да я повдигате, за да не изгорите обувката

В зависимост от това колко е голяма гънката, ще варира и времетраенето на процеса.

Шантел твърди, че реакциите към нейния метод, който тя е научила от свой приятел, са позитивни и въпреки някои отрицателни коментари, тя е щастлива, че го е показала на своите фенове.

“Има много хора, които обичат обувките си. Самата аз имам обувки, за които не ми пука, защото не са много скъпи и и ги използвам за работа, така че не бих си направила труда да ги освежавам. Когато става въпрос за скъпи обувки, които сте си купили, за да изглеждате добре, е напълно нормално да ги пазите и да се грижите за тях, за да издържат по-дълго време. С наближаването на лятото сметнах, че е добра идея да покажа на феновете си, че този метод наистина работи!”, каза тя.

Във видеото може да видите и някои от снимките, които доволни фенове й изпратиха, за да покажат, че процедурата наистина работи.

Следвайте ни в социалните медии