Ето какво трябва да знаем за женските ерогенни зони

Най-доброто творение на Господ е женската анатомия. Две мнения по въпроса няма. За съжаление мъжете си нямат особена представа от нея, нищо че твърдят противното. Слава Богу, тялото на жената не е някаква божествена мистерия, която трябва само най-посветените да разбират. Момчета, ако натиснете правилните бутончета на жената, ще преживеете невъобразими удоволствия. И за да помогнем на женските оргазми и на самочувствието на господата, които обичат да се блъскат в гърдите, че са чудни любовници, нека им помогнем малко. Кои са ерогенните зони на дамите, които изобщо не трябва да се пренебрегват от мъжете?

Устни

Има причина жените да си падат по добри целувачи. Устните имат повече нервни окончания от почти всяка друга част на тялото.

Врат

Това е перфектното място за смучка и това не е случайно. Лекото захапване по врата „перва“ жената като нисковолтов ток, който продължава към слабините.

Тил

Тилът е пълен с нервни окончания. Всяко докосване или страстно облизване докарват сластни тръпки по гърба на жената.

Уши

От топло дихание до леко гризване на възглавничката – има много неща, които може да се направят с женските уши. Внимавайте обаче да не прекалите с лизането във вътрешната им част, не е особено приятно ушите ти да плуват в нечия чужда слюнка.

Гърди

Когато женският бюст се докосва и гали, тялото отделя окситоцин – хормон, който кара жените да се чувстват изключително добре.

Зърна

Те са много по-чувствителни от гърдите и понякога освен удоволствие може да са и източник на болка. Затова, господа, помнете, че зърната не са радиоточки, които да въртите, докато не хванете някоя сръбска радиостанция.

Клитор

Това е най-ерогенната част от женското тяло. Ако успеете да го локализирате, значи сте открили Рая. Единственият проблем е, че повечето господа и с челник не могат да го открият.

Вагина

Това е стълба към небето. Бъдете нежни с нея, не я блъскайте, не ровете в нея, не я тъпчете с всичко, за което се сетите.

Вътрешна страна на бедрата

Това е суперчувствителна зона заради близкото й разположение до гениталиите. Идеална е за включване в предиграта.

Корем

Заради непосредствената си близост до половите органи, той притежава голяма чувствителност. Дори и най-обикновено докосване е в състояние да изпрати правилните сигнали към женствеността.

Скалп

Дори и да звучи странно, галенето по косата върши чудеса. Това е благодарение на нервите на скалпа, които имат способността да усилват възбудата. Затова играта с косата е толкова важно по време на секс.

Дупе

Това е друга изключително чувствителна телесна зона. Мъжете се отдават на разюздани фантазии с дупето. Дори аналният секс да не е в сексуалното ви меню, то пляскането, мачкането, докосването с език и внимателното проникване с пръсти, са добре дошли.

Опашка

Масажът на гърба, особено в долната му част, не само ще релаксира жената, но ще отпусне и мускулите на таза, което ще направи секса още по-задоволим.

Прасци

Тази зона изобщо не е за пренебрегване. Повечето господа се съсредоточават върху стъпалата на жените, но прасците са тези, които ще изпратят нужните импулси към гениталиите, ако им обърнете достатъчно внимание.

Следвайте ни в социалните медии