Ето какво разкрива аутопсията на Джефри Епщайн

Аутопсията на американския финансист и обвинен в сексуален трафик Джефри Епщайн разкри, че има няколко счупени кости на врата, съобщава „Вашингтон пост“, цитирайки неназовани източници.

Те твърдят, че подобни наранявания могат да се случат или на хора, които се бесят, или на удушени.

Въпреки факта, че аутопсията е приключена, причината за смъртта на Епщайн все още не е официално обявена.

Статията на ВП се появява, след като в сряда NBC цитира няколко неназовани източници, твърдящи, че двамата охранители, натоварени с наблюдението на Епщайн, може да са спели, когато той очевидно се е самоубил в килията на затвора в Ню Йорк.

Източниците твърдят също, че пазачите са заподозрени, че са фалшифицирали вписванията в графика, за да покажат, че проверяват Епщайн в килията му на всеки 30 минути, като всъщност не са го правили. Епщайн умира един или два часа преди тялото му да бъде намерено.

Това се случва, след като CBS съобщи във вторник, че писъци уж са били чути от килията на Епщайн по време на смъртта му миналата седмица. Съобщава се, че охраната е викала „дишай, Епщайн, дишай!“, докато се опитвала да го съживи, след като открила, че се е обесил в килията си в Манхатън.

По-рано „Ню Йорл пост“ съобщи, че 66-годишният обвиняем в сексуален трафик се е обесил с чаршаф от най-горното легло в килията си. Вестникът цитира неназован източник, че Епщайн е коленичил на земята и се е навел напред, за да се удуши.

Следвайте ни в социалните медии